Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Info de la setmana: 14 de maig de 2010

En aquesta edició hem conversat amb Antoni Bayó, membre de Ripollet Motards i organitzador de la 7a Trobada Harley-Custom, que tindrà lloc a Ripollet el proper diumenge. També hem parlat amb el Coordinador del Patronat Municipal d'Esports, Antoni Abat, sobre la 15a Milla Urbana de dissabte. A l'apartat de notícies ens hem fet ressò tant del Ple Extraordinari com de la Junta de Govern Local d'aquesta setmana. També hem abordat altres notícies importants, com ara l'exposició dels 20 anys del Dia de l'Arbre, els treballs de l'Associació Jaume Tuset o l'EduArt. La Botiga al Carrer i el Dia Internacional dels Museus han estat altres temes tractats, finalitzant amb el repàs de les notícies esportives, de la mà de Ramon Argenté.
Redifusió i descàrrega per Internet
Escolteu en directe per la ràdio o la xarxa el resum de notícies de Ripollet Ràdio (91.3 FM), que s'emet els divendres a les 13 hores. En redifusió els divendres a les 18 hores i diumenges a les 13 hores.
També podeu descarregar la darrera edició de l'INFO de l'arxiu adjunt. La qualitat de so ha estat reduïda per tal d'agilitzar la seva baixada.

Foto: Ramon Argenté