Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna el Certamen de Curts de Ripollet i el Concurs de Curts Express

Les entitats Envídeo Ripollet, Club de Rol Ripollet i la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet han organitzat novament el Certamen de Curtmetratges de Ripollet, que enguany arriba a la seva 12a edició. Els interessats hauran de fer arribar les seves obres abans de l'11 de juny, a les 19 hores. El dia del veredicte del certamen, el 17 de juliol, tindrà lloc la tercera edició del Concurs de Curtmetratges Express.

Els curts s'ha de fer arribar a les oficines de l'OAC (c. de Balmes, 2), a l'atenció de la Regidoria de Joventut - XIIè Certamen de Curtmetratges. Els dies 9, 10 i 11 de juliol es veuran al pati del Centre Cultural les obres seleccionades, i el dia 17 de juliol, al mateix pati, es farà públic el veredicte i tindrà lloc l'entrega del premis del certamen, que enguany seran els següents:
o 1r classificat: 1.000 euros i trofeu
o 2n classificat: 500 euros i trofeu
o 3r classificat: 300 euros i trofeu
o Accèssit de l'Organització: dotació econòmica i trofeu

III Concurs de Curtmetratges Express
D'altra banda, també el dissabte 17 de juliol es realitzarà la tercera edició del Concurs de Curtmetratges Express de Ripollet. Els participants hauran de presentar-se a les 9.30 hores del dia 17 de juliol al Centre Cultural de Ripollet (Rambla de sant Jordi, 2-4), per realitzar la inscripció. Com és habitual, l'organització farà públics i per sorteig, davant dels participants, els elements obligatoris que hauran d'aparèixer al curtmetratge. Aquests elements seran un objecte, una temàtica, i una frase. Així mateix, serà obligatori que els curtmetratges siguin rodats a la vila de Ripollet. Les obres s'hauran d'entregar a l'organització abans de les 18 hores del dia 17 de juliol, al Centre Cultural de Ripollet.

El mateix dia 17, a partir de les 22 hores, es realitzarà el visionat i es farà públic el veredicte, així com l'entrega del premis del concurs, que consistirà en 500 euros i trofeu per al guanyador.
Aquestes activitats formen part del programa d'actuacions del Pla Local de Joventut de Ripollet 2009-2011.

L.P./R.H.