Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major 2010 de Ripollet escalfa motors

Ripollet es prepara per viure el proper cap de setmana la seva festa gran. Del divendres, 27 d'agost, i fins el dilluns, dia 30, tindrà lloc la Festa Major 2010. El programa d'enguany, organitzat novament per la Comissió de Festa Major, compta amb més d'una seixantena d'activitats, entre elles una desena de novetats. També destaca un augment del nombre d'entitats que hi participen. Quant a les novetats, s'han recuperat tradicions com el repic de campanes de l'església i la missa solemne, s'ha augmentat el nombre d'activitats infantils amb els esplais La Gresca i l'Estel i s'ha canviat a la plaça de Pere Quart la ubicació del pregó.
La Festa d'enguany compta amb un pressupost d'uns 164.500 euros, 30.000 menys que l'any passat. Amb l'objectiu de mantenir la qualitat del programa, el PMC ha optat per potenciar les activitats d'entitats locals. Urban Show, Alegrías del Sur, Bun-Kay, Acció Fotogràfica Ripollet, Afocer, Club Tennis Taula Ripollet i el Club d'Escacs Ripollet són algunes de les noves entitats col·laborades de la Festa Major, que se sumen a les moltes que ja hi participen amb activitats any rere any. Una festa on, per primera vegada, podrem veure una actuació de la colla infantil dels Diables de Ripollet. A banda de les entitats i el PMC, també hi col·laboren altres àrees municipals, com el PAME i la Regidoria de Medi Ambient.

Quant a l'aspecte musical, el concert de dissabte de Festa Major comptarà amb les actuacions de Love of Lesbian i Mishima, acompanyats pel grup local Reberendo Brown com a teloner. A la mitja part tindrà lloc el VI Concurs de llançament de tasses de wàter. També destaca el Ripollet Rock Festival de divendres i el confetti que tancarà la festa el dilluns, 30 d'agost. Jazz, havaneres, sardanes, música brasilera i d'orquestra completen l'oferta musical.

Enguany, també trobareu a la plaça de Pere Quart la carpa de Ripollet Ràdio (91.3 fm), l'emissora municipal, que oferirà una programació especial de Festa Major de dissabte a dilluns, amb una mostra de programes i el magazine especial 'Visca la ràdio!'.

R.H.