Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou trimestre d'activitats del programa Gent Activa

La Regidoria de Serveis Socials iniciarà la darrera setmana de setembre un nou programa d'activitats trimestrals dins Gent Activa. Aquesta iniciativa, nascuda l'any 2007, pretén afavorir l'envelliment actiu de les persones grans de Ripollet, a través d'activitats de caire físic, mental i cultural, entre d'altres. Quant als tallers programats, es mantenen els d'informàtica, risoteràpia i memòria i es creen el de càmera de fotos digital, impartit pel fotògraf Joan Serrano, i el de fotografia, amb la participació del CIP Molí d'en Rata. El programa va ser presentat el passat dimarts, 21 de setembre, per la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó i la responsable de la gestió del programa, Dolors Vergara.
El programa també compta amb un cicle de conferències obertes a tota la població. Els temes escollits per aquest trimestre han estat 'Dones d'ara i dones d'abans. Què ha canviat?' i 'Menjar bé'. Les xerrades compten amb la col·laboració de les regidories de Salut Pública i Consum i de la Diputació de Barcelona.
També s'han programat tres visites culturals, que són les úniques activitats no gratuïtes. Aquestes es realitzaran al Gran teatre del Liceu, amb recital inclòs, el proper 25 d'octubre; a la Pedrera i la Casa Batlló, el 29 de novembre, i al refugi 307 de la Guerra Civil, el 18 de desembre.

Gent Activa és una experiència consolidada que l'edició anterior ja va comptar amb una participació de 400 persones. Per a més informació, poden dirigir-se al Departament de Serveis Socials, al carrer de la Salut núm. 1, tel. 93 504 60 07. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8 a 15 h.

R.H.