Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Creu Roja fomenta la formació en primers auxilis per a tothom

Amb motiu de la celebració del Dia mundial dels primers auxilis, el passat 9 de setembre, des de Creu Roja a Cerdanyola Ripollet-Montcada volen insistir en la importància de promoure els primers auxilis per la població en general i des de jove. En aquest sentit, l'ONG ha fet pública la oferta formativa entre setembre i maig, amb cursos d'Assistència Sanitària immediata, de desfibril·lador automàtic, primers auxilis a la llar i socorrisme aquàtic.
Amb l'objectiu d'arribar a la màxima població possible, Creu Roja ha baixat els preus dels cursos i ofereix descomptes especials per aturats. Aquelles persones interessades, poden adreçar-se a l'Avinguda de la Creu Roja, 25-29, al telèfon 93 691 61 61 o al correu electrònic informacio.cerdanyola@creuroja.org.

Els primers auxilis salven vides
Creu Roja insisteix que "qualsevol persona, en qualsevol moment, en ell mateix, al seu voltant, a casa, a la feina, amb els amics, pot patir un accident o una situació d'amenaça de vida". És per això que és molt important la intervenció en els primers moments mentre no venen els serveis d'emergència. Aquesta primera actuació, practicant els primers auxilis "pot salvar una vida!". Actualment, ja hi ha instal·lats nombrosos punts amb desfribril·ladors automàtics a espais públics.

R.H.