Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es prepara per rebre als Reis Màgics d'Orient

Imatge 1.
Imatge 1
La redacció de ripollet.cat ha rebut una carta signada per Melcior, Gaspar i Baltasar, Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, assegurant que, un any més, i gràcies a la insistència de Ripollet Costums i Tradicions, vindran en persona a Ripollet a recollir les cartes dels nens i nenes i participaran a la Cavalcada de Reis del 5 de gener, abans de repartir els regalls per totes les cases.
En Melcior, en Gapar i en Baltasar han confirmat que visitaran Ripollet els dies previs a la nit de Reis per tal d'emportar-se les cartes de tots els nens i nenes del municipi i han promès que se'n recordaran de tots ells la nit del 5 de gener. Ajudats pels membres de l'entitat Ripollet, Costums i Tradicions i acompanyats pels seus patges reials, s'instal·laran el diumenge, 30 de desembre, a la plaça de Pere Quart, a partir de les 11.30 h. També ho faran el dimecres, 2 de gener, a les 17.30 hores, a la carretera de l'Estació. Així que, afanyeu-vos, paper i llapis en mà per escriure la vostra carta amb aquells regals que més desitgeu. Ah! i porteu-vos bé!

La Cavalcada
La tarda del dissabte, 5 de gener, els carrers de Ripollet es tornaran a omplir de màgia i cares d'il·lusió amb la Cavalcada de Reis, organitzada per Ripollet Costums i Tradicions. Ses Majestats arribaran a Ripollet en autocar cap a les 17.30, al barri del Pont Vell.

Un cop feta la benvinguda, la comitiva es dirigirà caminant fins al parc del riu Ripoll, on serà rebuda per l'alcalde, Juan Parralejo. Cap a les 18 hores, l'alcalde, acompanyat pels nens i nenes guanyadors del concurs 'El nostre somni de Nadal', faran entrega als Reis Mags d'Orient de les claus de totes les cases de la vila, per a què puguin repartir els regals. Després d'uns breus parlaments, ses majestats ocuparan les seves carrosses per tal de donar inici a la cavalcada.

L'inici de la Cavalcada està previst per a dos quarts de set de la tarda, des del carrer de Balmes i realitzarà el recorregut habitual, pel carrer de Sant Jaume, carrer de València, la rambla de Sant Jordi, rambla de Sant Esteve i rambla dels Pinetons, per finalitzar a l'avinguda de Maria Torras. La cavalcada comptarà enguany amb 6 carrosses, dedicades a personatges infantils. Un any més, el gimnàs Diver-fit col·laborarà per fer encara més màgica aquesta cavalcada. Els reis i patges repartiran més 1.600 kg de caramels sense gluten entre tots els nens i nenes que segueixin la Cavalcada.

Segueix-la en directe
L'acte es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio (91.3 FM) i en un programa especial conduït per Ramon Argenté a partir de les 17 h.