Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Assemblea Constituent organitza un acte per debatre sobre el dret a l'habitatge

Imatge 1.
Imatge 1
L'assemblea Local del Procés Constituent ha organitzat una assemblea oberta per debatre sobre el dret a l'habitatge. L'acte tindrà lloc el proper dissabte, 30 de novembre, a les 16 hores, a la plaça de Pere Quart. La intenció de l'assemblea local de Ripollet és "posar en debat amb la ciutadania la problemàtica d'accés a l'habitatge que s'està patint, tant a nivell general, com a nivell local". L'acte compta amb el suport de l'Assemblea del Procés Constituent de Cerdanyola, de la PAH de Cerdanyola - Ripollet i del COP- Compromís per Ripollet.
En aquest sentit, recorden que l'accés a un habitatge digne és un dret constitucional recollit en l'article 47 de la Constitució Espanyola i asseguren que "aquest dret està sent trepitjat per part de les administracions estatal, autonòmica i local. Els ciutadans no podem tenir accés a un habitatge perquè és massa car i perquè els nostres ingressos pel treball o no hi són, o són cada cop més escassos", diuen des de l'Assemblea.

Davant aquesta situació, l'Assemblea local de Procés Constituent ha convocat una assemblea oberta per tal de debatre aquest tema i per tal de trobar solucions per a què tothom que ho necessiti tingui accés a un habitatge digne a Ripollet. En aquest sentit, recorden que, segons dades del cens municipal, a Ripollet hi ha prop de 1.000 habitatges desocupats i 120 de promoció pública als Pinetons que no han estat ocupats i que proposen recuperar per a qui ho necessiti.

Aquest acte s'inscriu en la campanya del Procés Constituent de celebrar actes e tots el municipis en els quals hi hagi una assemblea en funcionament. En cas de pluja, l'acte es farà al Centre Cultural.

Foto 1: Acte de presentació de l'Assemblea Constituent, el passat 30 d'octubre.

R.H.