Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PMO ofereix formació per als emprenedors

Imatge 1.
Imatge 1
El Patronat Municipal d'Ocupació oferirà durant el mes de juny dos seminaris de formació adreçats a emprenedors. El primer, que es desenvoluparà els dies 10 i 12 de juny de 9 a 13 h porta per títol 'Canvis en el context i noves oportunitats' i té per objectiu mostrar com es poden desenvolupar idees o models de negoci que s'ajustin a la realitat que ens envolta. Dedicar temps a reflexionar sobre l'entorn, a explorar possibilitats, a compartir idees i a pensar de forma diferent és un bon instrument per trobar i cercar alternatives d'ocupació o de negoci. El segon, titulat 'El treball per compte propi', serà els dies 17 i 19 de juny i els assistents rebran informació i recursos que ajudin a resoldre els dubtes que sovint es generen a l'hora de treballar com a freelance, de fer treballs puntuals o de posar en marxa un negoci com autònom.

La inscripció prèvia és obligatòria i els interessats es poden adreçar al Patronat Municipal d'Ocupació, al telèfon 93 580 76 42. Les places són limitades.

El Patronat Municipal d'Ocupació ofereix aquestes dues accions formatives que donen suport a l'emprenedoria, a través del Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental en el marc del Programa Catalunya Emprèn, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, el Departament d'Empresa i Ocupació, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i la Diputació de Barcelona.

Trobaran més informació al document adjunt.