Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pavelló Joan Creus acull un cap de setmana dedicat al tennis taula

Imatge 1.
Imatge 1
El Pavelló Municipal d'Esports 'Joan Creus' acollirà el pròxim cap de setmana, 13 i 14 de juny, el Campionat de Catalunya Aleví-Juvenil de Tennis Taula Ripollet 2015. La competició està organitzada pel Club Tennis Taula Ripollet.

Coincidint amb la celebració del Campionat, el CTT Ripollet ha planificat altres activitats paral·leles. A més del Campionat de Catalunya, també es disputarà el 3r Obert Combinat CTT Ripollet, una competició oberta a tothom. Es tracta d'una cita consolidada plenament, com ho demostra el fet que la participació en d'altres edicions s'ha mantingut sobre les 50 persones aproximadament. Les inscripcions es poden fer a través d'internet. Per a més informació, es pot contactar amb l'entitat al mail cttripollet@gmail.com o al telèfon 676.362.885.

Durant el dissabte, també tindrà lloc l'Open Integració de Tennis Taula adaptat. És el primer any que se celebra aquest Open, que està adreçat a persones amb dificultats físiques i psíquiques. La jornada esportiva es completarà dissabte amb una xerrada divulgativa. A les 17 hores, es durà a terme la xerrada 'Educar i entrenar per empoderar l'esportista', a càrrec de Marta Eroles, psicòloga experta en coaching del rendiment esportiu.

Per complementar la jornada el Bar del Pavelló ha preparat juntament amb el club el 'Menú Especial del Campionat', que es podrà degustar tant dissabte com diumenge per 9 euros. Caldrà reservar prèviament al correu cttripollet@gmail.com, adjuntant el justificant de pagament de l'import al compte corrent 0182 8742 7701 0001 0063 de l'entitat. Les reserves s'han de gestionar abans del dijous, 11 de juny. Trobareu tota la informació detallada als documents adjunts.

J.S.