Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dijous es posa en marxa la nova línia directa de bus Ripollet-Sabadell

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 10 de desembre, es posa en funcionament la nova línia directa B5 Ripollet-Sabadell, que complementarà el servei de l'actual línia B2 i que farà el recorregut Ripollet-Cerdanyola-Barberà del Vallès-Sabadell. El passat 12 de novembre, tècnics i autoritats, tant de l'Ajuntament de Ripollet, com de la Generalitat i l'empresa Sarbus van realitzar una prova de recorregut i horari.
La línia B5 farà el trajecte directe entre Ripollet i Sabadell, reduint molt la seva durada. El servei començarà a les 6.30 hores a Ripollet i recorrerà tot el municipi aturant-se a les parades habituals. Després anirà fins a Sabadell per l'autopista on s'aturarà a les parades més sol·licitades com la zona comercial, l'hospital Taulí o l'estació d'autobusos Sabadell centre. A l'arxiu adjunt, es pot consultar el recorregut, amb les diverses parades.

Inicialment sortirà un autobús cada dues hores, tot i que la seva freqüència s'anirà ajustant. A les 21 hores sortirà l'últim autobús de Sabadell camí de Ripollet. El regidor de Mobilitat i Transport públic, Fran Sánchez, ha indicat que aquesta línia d'autobusos "ha estat una reivindicació històrica dels ciutadans de Ripollet i per això ha estat una prioritat treballar per aconseguir-la".

Durant la jornada de prova, Sánchez va estar acompanyat per la tècnica de l'Ajuntament de Ripollet, Rosa Moragas. Per part de la Generalitat, hi van assistir Jordi Follia, cap de Serveis Territorials de Transports de Barcelona, i Jordi Mallol, Tècnic Superior de la secció de viatgers. De Sarbus, hi va ser present el gerent de l'empresa, Miguel A. Salas, i el cap de Trànsit, Ramon Moya. L'alcalde de Ripollet, Jose Maria Osuna, va estar present a la reunió prèvia a l'inici del trajecte.

R.H.