La xocolata és la protagonista de la nova cita amb els tallers 'Juga amb la Història'
El Centre d'Interpretació del Patrimoni Molí d'en Rata organitza aquest diumenge, 13 de març, un nou taller familiar dins del cicle Juga amb la Història. Sota el títol El tresor de xocolata, els participants faran una aproximació a la història d'aquest dolç menjar. L'activitat començarà a les 12 hores. Les inscripcions es poden formalitzar fins divendres al telèfon 93 594 60 57, mitjançant el correu electrònic molidenrata@ripollet.cat, o el mateix dia a la recepció del CIP, si encara queden places.
Al segle XVIII, a Catalunya i a tota Europa es va posar de moda un nou aliment, una mena d'or negre: la xocolata. El cultiu del cacau, i el seu consum, van fer que la xocolata anés adquirint rellevància social, religiosa, medicinal, política i econòmica en diverses societats. La seva propagació, acceptació i difusió al llarg del món va ser tan important que, en l'actualitat, no existeix regió on no hagi arribat la seva influència. La xocolata es prenia en estat líquid, com a beguda, fins a finals del segle XIX. El taller que es realitzarà al Molí d'en Rata permetrà els assistents conèixer tota la seva història i elaborar la xocolata que es feia fa més de 300 anys.
J.S.
Al segle XVIII, a Catalunya i a tota Europa es va posar de moda un nou aliment, una mena d'or negre: la xocolata. El cultiu del cacau, i el seu consum, van fer que la xocolata anés adquirint rellevància social, religiosa, medicinal, política i econòmica en diverses societats. La seva propagació, acceptació i difusió al llarg del món va ser tan important que, en l'actualitat, no existeix regió on no hagi arribat la seva influència. La xocolata es prenia en estat líquid, com a beguda, fins a finals del segle XIX. El taller que es realitzarà al Molí d'en Rata permetrà els assistents conèixer tota la seva història i elaborar la xocolata que es feia fa més de 300 anys.
J.S.