Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La millor fotografia catalana es dóna cita a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 18 de juny, Ripollet acull la revetlla i entrega de premis de la 7a Lliga Catalana de Fotografia. Durant la jornada, la Federació Catalana de Fotografia lliura els premis a les millors entitats i fotògrafs d'aquest any. La trobada es complementa amb diferents actuacions durant tota la tarda de dissabte. L'esdeveniment està organitzat per Acció Fotogràfica Ripollet.
Després de la recepció oficial de les autoritats i dels convidats, a les 18.45 hores s'inaugurarà l'exposició fotogràfica col·lectiva d'Acció Fotogràfica al vestíbul del Centre Cultural. A les 19.30 h, s'iniciarà un recorregut des del Centre Cultural fins al Pavelló Joan Creus, amb la col·laboració del grup Rhythm'n'Moyo. A l'arribada al Pavelló, els Diables de Ripollet oferiran un espectacle de foc.

El recinte annex al pavelló acollirà la resta de la cerimònia. Després del còctel de benvinguda i del sopar, que comptarà amb les actuacions de La Careta Teatre i Epidèmic, es projectaran els audiovisuals de la Lliga FCF. A les 23 hores, es durà a terme el lliurament de premis de la 7a Lliga Catalana de Fotografia. La vetllada acabarà amb coca, cava i ball.

Foto: Imatge de família d'Acció Fotogràfica en l'edició de l'any passat.

J.S.