Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

"La cuina de Ripollet" torna aquest dimecres en la seva penúltima jornada

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dimecres, 18 de juliol, torna una nova edició de "La cuina de Ripollet" a les 18 h, a l'Aula de cuina del Mercat Municipal. En aquesta ocasió, s'ensenyarà a cuinar truita de patates i "callos", a càrrec del Bar Nou Mercat, del Mercat Municipal. En finalitzar es farà la degustació d'un plat.
La setmana que ve tindrà lloc la última jornada de cuina, amb la preparació de pollastre rostit a l'estil de Ca l'Elvira. Albert Jané, cuiner d'aquest establiment, reconeixia haver-se engrescat amb aquest projecte i explicava que "fer servir el Mercat per apropar altres cultures i donar-li vida a través de la cuina, a mi que sóc cuiner, em sembla molt bé".

Dinamització del Mercat
"La cuina de Ripollet" és un projecte endegat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament, amb el suport del Consorci de Normalització Lingüística. Fins ara, s'han realitzat 14 jornades cuina, a l'Aula de cuina del Mercat, amb la voluntat de dinamitzar el Mercat i visualitzar, de la mà de parades, restauradors i persones voluntàries, la diversitat gastronòmica de la ciutat, des d'un vessant intercultural. En aquest temps que ha durat el projecte, s'han pogut conèixer receptes del Marroc, de Rússia, de Veneçuela, del Perú, de l'Índia, d'Hondures, de Nicaragua, de Cuba, de l'Equador i de Guinea Conakry.

Horari d'estiu
D'altra banda, el Mercat Municipal segueix amb el seu horari d'estiu, fins al 7 de setembre. Les dues tardes que obre el Mercat Municipal, els dimecres i divendres, l'horari és de 18 a 20.30 h, en comptes de 17 a 20 h. Pel que fa als matins, es mantenen com la resta de l'any: dilluns, de 8 a 14 h i, de dimarts a dissabte, de 7 a 14 h.

M.F.

Fotografia 2: "La cuina de Ripollet" en una de les seves jornades