Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

2018, Any del Llibre. Més llibres, més lliures

Imatge 1.
Imatge 1
Mes a mes, la web municipal ripollet.cat publicarà actualitzada puntualment la programació dels actes previstos per a la commemoració de l'Any del Llibre a Ripollet. A més, per tal de posar a l'abast de tothom aquesta actualització, mensualment es faran públics els actes previstos per tal de poder anar incloent aquells que es vagin incorporant al llarg de l'any.

Aquest any 2018 va ser declarat a Any del Llibre per respondre al compromís de voluntat de situar el llibre i la lectura en primera pla de les polítiques culturals municipals, no com a forma d'incrementar els percentatges de persones lectores a Ripollet sinó com una eina de desenvolupament positiu de la comunitat, un element de democratització de la societat que garanteix l'entrada al coneixement, independentment dels nivells socials o la situació econòmica de cada individu.

Hores d'ara, el programa compta amb una quarantena d'actes organitzats per les associacions de Ripollet, actes que serveixen per fer un treball comunitari, crear xarxa i noves relacions entre els veïns i veïnes de Ripollet, les diferents associacions i l'Ajuntament. Trobareu tota la informació a ripollet.cat.

Ripollet, 3 d'abril de 2018.